öljysäiliöiden tarkastus, käytöstä poisto, huolto, sekä korjaus Rovaniemi ja koko Lapin lääni -Lapin säiliöhuolto Oy

Lapin Säiliöhuolto Oy on TUKES:in hyväksymä öljysäiliöiden tarkastus ja huoltoliike. Palveluitamme ovat mm. öljysäiliöiden tarkastukset, käytöstä poistot, huollot ja korjaukset. Säännöllisesti huollettu ja hyvin hoidettu öljysäiliö toimii luotettavammin. Öljysäiliön huolto on tärkeää paitsi öljysäiliön käyttöiän takia. Öljysäiliön säännöllinen huolto parantaa öljypolttimen toimintavarmuutta. 

Puhdistamme ja tarkastamme öljysäiliön huolellisesti ja tarkastamme samalla ylitäytönestimien toiminnan ja säiliön yleiskunnon. Tarvittaessa voimme suorittaa myös öljypoltinhuollon. Suositus öljysäiliöiden huoltovälin pituudelle on terässäiliöiden osalta on 5 vuotta ja lasikuitusäiliöiden osalta 10 vuotta. Tärkeillä pohjavesialueilla öljysäiliön huolto on lakisääteinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää öljysäiliön huollosta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

öljysäiliöN Tarkastus, HUOLTO, korjaus ja käytöstä poisto KOKO LAPIn Läänin alueella

Öljysäiliö on syytä huoltaa säännöllisesti. Tarjoamme laadukkaat ja ammattitaitoiset öljysäiliön tarkastus-, huolto-, korjaus- ja käytöstäpoistopalvelut  alueella Rovaniemi, Kemi, Keminmaa, Haaparanta, Petäjäinen, Narkaus, Pello, Äkäslompolo, Kittilä, Ylläsjärvi, Sodankylä, Kemijärvi, Pelkosenniemi, Luoston, Savukoski, Tanhua, Tankavaara, Vuotso, Saariselkä ja Salla.